Objavi EKO:

Objavi:EKO!

Objavi EKO

na logičnom

mjestu!

Gdje se nalazite: Naslovnica EKO Adresar DELICIA d.o.o.

DELICIA d.o.o.

Naslov Datum objave Vrijedi do Mjesto

"Delicia" - snaga prirode u slasticama…

"Delicia" je mlada tvrtka osnovana 1997. godine. Cilj osnivanja tvrtke bio je i ostao proizvoditi malo drugačija fina peciva nego to rade veliki proizvođači. Kada kažemo "drugačija" ne mislimo na drugačiji oblik već na drugačiji proizvodni proces i, osobito, na drugačiji sastav. Imali smo veliku želju da tako običan i svakodnevni proizvod ne bude samo komad pečenog slatkog tijesta kojeg se rutinski pojede uz kavu ili čaj. Htjeli smo da okus i miris tog slatkiša postanu jedan mali doživljaj nakon kojeg se svaki sladokusac dobro osjeća.

Prve godine rada karakteriziraju nastojanja da se razviju vrlo specifični proizvodi i adekvatna ambalaža u kojoj će proizvodi biti ponuđeni kupcima. Kroz to razdoblje "Delicia" se zaista profilirala kao tvrtka koja u svojim proizvodima koristi mnoštvo namirnica prirodnog porijekla koje drugi proizvođači keksa i finih peciva rijetko ili uopće ne koriste.

Neke od njih su uobičajene svakodnevne namirnice koje jedino "Delicia" koristi u svojim proizvodima. Na primjer:

- mlijeko
- zobene pahuljice
- šećer od šećerne trske
- kapljice desertne tamne čokolade
- cimet
Druge su vrlo specifične i koriste se samo u proizvodima bez šećera. U njima kao osnovno sladilo koristimo isomalt, prirodnu zamjenu za šećer dobivenu iz šećerne repe. Baš zbog tako kvalitetne zamjene za šećer naši proizvodi bez šećera imaju okus, miris, boju i prhkost istovjetnu proizvodima sa šećerom. Osim toga, jedini smo koji koristimo oligofruktozu, dijetalna vlakna sa pre-biotic efektom dobivena iz korijena cikorije. Osim što značajno utječu na urednu probavu, ta vlakna pomažu organizmu da iskoristi dvostruko više kalcija iz unesene hrane čime indirektno koče razvoj osteoporoze.

Snagu koju nam priroda nudi u obliku kakaoa, integralnog brašna, zobi, cikorije, šećerne repe i trske, … "Delicia" je oblikovala u ekskluzivnu slasticu oslobođenu i najmanje primisli na konzervanse, umjetne boje, pojačivače okusa, emulgatore i slične tvari. Sve više ljudi u svojoj prehrani vraća se korijenima čime se najbolje može brinuti o svojem zdravlju. Trudimo se da u tom smjeru i mi damo svoj skromni doprinos.

Naziv: DELICIA d.o.o.

Opis djelatnosti: Proizvodnja prehrambenih proizvoda

OIB: 02483986098

Mjesto: Buzet

Adresa: Štrped 59

Telefon: +385 52 669 019

Telefax: +385 52 694 455

Mobitel:

Kontakt osoba: Dražen Horvat

E-mail: keksi@delicia.hr

Web: http://www.delicia.hr/

Jedinstvena tamna, prhka slastica i izvor dijetalnih vlakana

...u ekološkoj ambalaži od bi-orijentiranog polistirena

Lagano čajno pecivo bez šećera /Sugar free/

...u ekološkoj ambalaži od bi-orijentiranog polistirena