Objavi EKO:

Objavi:EKO!

Objavi EKO

na logičnom

mjestu!

Gdje se nalazite: Naslovnica O nama

O nama

EKO OGLASNIK je prvi hrvatski i regionalni web portal - oglasnik specijaliziran za promociju ekoloških vrijednosti, ekoloških proizvoda, tehnologija, znanja i inovacija, te poslovnih subjekata opredjeljenih za unapređenje i zaštitu zdravlja i života ljudi, prirode i okoliša.

Pokretač i nakladnik portala, SOJENICA d.o.o., tvrtka je opredijeljena za društveno odgovorne internetske usluge.

EKO Oglasnik - O nama - Ilustracija

Nepovoljan razvoj globalne klimatske situacije, nekritička upotreba štetnih tehnologija za zdravlje ljudi, prirodu i okoliš, nedovoljno korištenje obnovljivih izvora energije, nezdravi način življenja zbog bolje dostupnosti hrane upitne zdravstvene kvalitete, istovremeno nedostupnost informacija o mogućnostima poboljšanja kvalitete života, ... loši su podaci o stanju stvari oko nas, ali dobri argumenti za ovaj projekt.

U okolnostima, dakle, kada svi zajedno i pojedinačno, imamo sve manje prava na greške, trebamo i moramo donositi logične odluke, i činiti i promovirati dobro.

Zar nije dobro, zar nije logično stvoriti LOGIČNO MJESTO ZA EKOLOŠKI OSVIJEŠTENE... ekološki web portal, oglasno-informativni internetski prostor za oglašavanje onih koji svakodnevno odlučno i kreativno rade za očuvanje okoliša, zdravi način življenja, za zdravu djecu u zdravom domu, za održivi društveni razvoj.

Zdrava hrana, kvaliteta vode, čišćenje i vođenje kućanstva, građenje, renoviranje i namještanje, zdravlje i sigurnost, ventiliranje, osvjetljenje, energetska učinkovitost,... svakodnevne su i stvarne potrebe svakog od nas, a sada su više no ikad ekološki uvjetovane, u životnom prostoru – ultimativno povezanom ekosustavu.

Portal za bolje i danas i sutra!

EKO OGLASNIK

> e-mail 
telefoni:
+385 (1) 20 03 664
+385 (91) 40 03 664
radnim danom od 8.30 do 16.30

SOJENICA d.o.o.

www.sojenica.hr
e-mail 
10360 Sesvete
Zinke Kunc 4
Hrvatska