Objavi EKO:

Objavi:EKO!

Objavi EKO

na logičnom

mjestu!

Gdje se nalazite: Naslovnica EKO:EHO:MAG STANOVANJE, KUĆANSTVO Gumene posude ...

Gumene posude za cvijeće - za održivi vrt

09.05.2011 u kategoriji STANOVANJE, KUĆANSTVO
Ispiši stranicu

Recikliranje na kućni način

Posude od recikliranih automobilskih guma u australskom primjeru koji potvrđuje da recikliranje i u vrtu uz obiteljski dom ima mjesta.

Uvijek se može drugačije, racionalnije i održivije. Treba samo doživjeti ili pronaći pravu motivaciju. Tako nešto vrlo često dogodi se upravo u sredini koja ne živi u materijalnom obilju. Makar, istina, vrlo često niti ne profitira na najbolji način.
Upravo takav primjer iz siromašnog Pakistana poslužio je jednoj Australki da počne proizvoditi posude za cvijeće od recikliranih automobilskih guma, isprva samo za svoje potrebe, a ubrzo u okviru svog poslovnog projekta posvećenog održivom vrtu pod nazivom Ubeauty.

Recikliranje auto guma u PakistanuIako u svijetu, kao i kod nas, postoje tehnologije koje se ozbiljno bave recikliranjem guma, odnosno, proizvodnjom raznih uporabnih predmeta od automobilskih guma, veseli spoznaja da je isto moguće provoditi i u običnim kućnim uvjetima, kao što nije zgorega znati da uz malo samopouzdanja može prerasti i u isplativ biznis.

Izuzetno izdržljive, lagane, otporne na mraz, u kući ili za van, ekološki i oblikovno promišljene posude za još radosnije cvijeće...

Recikliranjme automobilskih guma do posuda za cvijeće

EO

Komentiraj članak

SOJENICA d.o.o.

Zinke Kunc 4

10360 Sesvete

Tel: +385 (1) 20 03 664

Mob: +385 (91) 40 03 664

E-mail: info@sojenica.hr

Radnim danom od 8.30 do 16.30