Objavi EKO:

Objavi:EKO!

Objavi EKO

na logičnom

mjestu!

Gdje se nalazite: Naslovnica EKO:EHO:MAG STANOVANJE, KUĆANSTVO

STANOVANJE, KUĆANSTVO

 

Štedljiva rasvjeta u EU

Jeste li znali za to da klasične žarulje s kositrenom niti čak 95 posto energije pretvaraju u toplinu? U Europskoj uniji takvim je žaruljama odzvonilo od jučer, 1. rujna.

02.09.2011. - EKO Oglasnik

Grill na eko način

Američki profesor David Wilson osmislio je ekološki način grilanja – roštilje na solarni pogon. Prava stvar za sve eko frikove, ali što će reći oni koji su ovisni o mirisu drveta?

13.08.2011. - EKO Oglasnik

Recikliranje na kućni način

Posude od recikliranih automobilskih guma u australskom primjeru koji potvrđuje da recikliranje i u vrtu uz obiteljski dom ima mjesta.

09.05.2011. - EKO Oglasnik

IKEA za EKO ljetne noći

Na policama IKEA trgovačkih centara uskoro bi se trebala pojaviti nova linija solarnih rasvjetnih tijela za ljetne noći!

16.01.2010. - EKO Oglasnik

Dizajn u eko službi 

Iako zaslužuje smještaj u našoj rubrici Stil, dizajn, kultura, ovaj primjer novog dizajna može pomoći u svakodnevnoj realizaciji osobne ekologije, a dolazi iz Švedske, od grupe dizajnera Muungano. 

06.12.2009. - EKO Oglasnik

Vrijeme za bolji izbor

Pogledajte oko sebe, potražite u svom stanu komad namještaja za kojeg bi mogli kazati da je eko prijateljski. Ako je ovo prvi put da ste se zapitali, možda ćete biti iznenađeni...

12.11.2009. - EKO Oglasnik

Eko-romantično u pokretu

Ako ste ikad željeli uživati u čarima vatrice kamina, bez velikih građevinskih zahvata, ili bilo gdje da pođete, prenosivi ekološki kamin mogao bi biti vaš izbor.

20.10.2009. - EKO Oglasnik

Tradicionalno. Suvremeno. Prirodno

Korištenje prirodnih materijala u izradi namještaja i sitnica kojima oplemenjujemo svoje domove apsolutni je trend u uređenju interijera i eksterijera.