Objavi EKO:

Objavi:EKO!

Objavi EKO

na logičnom

mjestu!

Gdje se nalazite: Naslovnica EKO:EHO:MAG NOVOSTI

NOVOSTI

Klimatske promjene

Prosječna australska temperatura od 22,3 Celzijeva stupnja bila je za 0,48 stupnjeva viša od zabilježenog prosjeka.

05.01.2010. - EKO Oglasnik

Usklađeno s globalnim zatopljenjem

Unatoč sumnjama skeptika u Izvješća o globalnom zatopljenju neki ledenjaci se izgleda baš ne trude u njihovu korist.

23.12.2009. - EKO Oglasnik

Statistike i tumačenja

Njemačko ministarstvo gospodarstva objavilo je da se u toj zemlji ove godine bilježi veliki pad u potrošnji električne energije

22.12.2009. - EKO Oglasnik

Svjetlo na kraju tunela?

Zadnji dan Konferencije u Kopenhagenu će biti dug, ali nakon nastupa državne tajnice SAD Hillary Clinton, izgleda da se ukazala nada da bi mogao završiti na svijetlom kraju tunela.

18.12.2009. - EKO Oglasnik

Kopenhagen 10. dan

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić nastupio je danas na Konferenciji o klimi u Kopenhagenu i iskazao bezrezervnu potporu postizanju obvezujućeg sporazuma o zaustavljanju globalnog zatopljenja.

17.12.2009. - EKO Oglasnik

Sunce u Zagrebu i okolici

Zagrebačka županija, u sklopu projekta za poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima, ove će godine sufinancirati ugradnju solarnih sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode u 50 kućanstava ...

17.12.2009. - EKO Oglasnik

Klima, ljudi i kompromisi

Novi kompromisni prijedlog klimatskog sporazuma, kako saznajemo, predstaviti će danski premijer koji od danas preuzima predsjedanje klimatskim summitom u Kopenhagenu

16.12.2009. - EKO Oglasnik

Slalom oko Kyota

Tri dana prije završetka na UN konferenciji o klimatskim promjenama u Kopenhagenu još uvijek se traga za rješenjem koje treba zadovoljiti široki spektar zahtjeva sa svih strana.

15.12.2009. - EKO Oglasnik

Igre bez granica

Kako javlja Reuters pregovori na UN klimatskom summitu su obustavljeni nakon što su se povukli izaslanici zemalja u razvoju.

14.12.2009. - EKO Oglasnik

Neradna konferencijska nedjelja

Nedjelja je za sudionike summita u Kopenhagenu možda bila slobodna, ali ne i za prosvjednike koji su i danas pohodili ulice glavnog danskog grada, kao ni za dansku policija koja je odgovorila na sličan način kao i jučer, i privela oko 200 prosvjednika.

13.12.2009. - EKO Oglasnik