Objavi EKO:

Objavi:EKO!

Objavi EKO

na logičnom

mjestu!

Gdje se nalazite: Naslovnica EKO:EHO:MAG KAKO BITI EKO

KAKO BITI EKO

Crna strana komercijalnih kemikalija

Po uobičajenim reklamama u medijima moglo bi se zaključiti kako je omekšivač za rublje nešto bez čega se ne može, bez čega bismo u najmanju ruku svi hodali kao u oklopima, te bi nam rublje smrdjelo.

19.10.2011. - EKO Oglasnik

Nafta u moru, što je to?

Nakon nedavnog nasukavanja teretnog broda u moru uz Novi Zeland i posljedičnog velikog onečišćenja od nafte iz njegovog spremnika, svatko od nas se barem nakratko upitao kako ta nafta djeluje u moru, kako se širi, može li se odstraniti, da li sama po sebi nestaje ...

18.10.2011. - EKO Oglasnik

EKO, EKONOMIČNO

Možda je sve popularnije, ili sve oportunije, ili nešto treće, no, svakako, jedna od osnova sustava ”Kako biti EKO”, je znati odgovore na osnovna pitanja o uštedi energije, pogotovo one uludo potrošene po principu “Nije beg cicija”.

26.05.2010. - EKO Oglasnik

EKO certifikacija

Američka agencija za zaštitu okoliša (EPA) i Ministarstvo energetike objavili su hitne mjere pooštrenja procedure dodjele Energy Star certifikata nakon što su prikriveni istraživači otkrili da je postojeći sustav bio toliko manjkav da su se i izmišljeni proizvodi mogli prijaviti za dobivanje certifikata.

06.05.2010. - EKO Oglasnik

Opsesija: Biti EKO vozač

Prije nego automobili emancipirani od emisija štetnih plinova ne osvoje naš svijet izborom hibridnog automobila možete usrećiti voljenu planetu smanjenjem emisija štetnih plinova, postići financijsku uštedu i učvrstiti svoj eko gard.

04.02.2010. - EKO Oglasnik

EKO u prometu

Prednosti korištenja javnog prijevoza poznate su mnogima od nas, međutim, i dalje češće nego je stvarno potrebno biramo opciju korištenja osobnog automobila. Razmislite još jednom o pogodnostima upotrebe javnog prijevoza.

12.01.2010. - EKO Oglasnik

Eko pozitivni lokalpatriotizam

Koristiti organske proizvode zdravo je, bez dvojbe, međutim, kupujete li hranu lokalnih eko proizvođača, odabirete li proizvode na lokalnim tržnicama, proizvodite još više pozitivnih učinaka.

08.01.2010. - EKO Oglasnik

Blagdani za eko odmjerenost

U vrijeme darivanja, bez ulaska u minus na računu, primijenite 5 načina da ozelenite vaše blagdane:

05.12.2009. - EKO Oglasnik

Ekološka vjerodostojnost i kvaliteta

Mnogi još ne znaju za označavanje EKO proizvoda, koje je uvedeno kako bi se omogućilo kupcima, privatnim ili javnim, da se orijentiraju na tržištu, prema proizvodima koji predstavljaju najbolje prijatelje okoliša.

03.12.2009. - EKO Oglasnik

Zelena javna nabava > 2.dio

Na otvaranju ove teme govorili smo o mogućnostima da javna uprava u našoj zemlji započne nabavljati ekonomski najpovoljnije ponude, jer će one u konačnici imati najnižu cijenu. Zapitajmo se: Kako je to izvedivo, a da se ne dogodi greška?

28.11.2009. - LAPIBUS d.o.o.