Objavi EKO:

Objavi:EKO!

Objavi EKO

na logičnom

mjestu!

Gdje se nalazite: Naslovnica EKO:EHO:MAG INTERAKTIVNO

INTERAKTIVNO

 

Zeleni dom prije svega

National Geographic piše o tome kako je crnogorskoj vladi predana peticija s potpisima 14 764 građana koji se protive planu crnogorske vlade o gradnji brane na Morači, drugoj najvažnijoj i najljepšoj rijeci u Crnoj Gori

21.04.2010. - EKO Oglasnik

Eko ili Zeleno pranje

Al Gore i njegova organizacija za okoliš optuženi su da su primali novac za podizanje svijesti o potrebi čiste vode od kontrovezne kemijske kompanije uključene u jednu od najgorih svjetskih ekoloških katastrofa.

20.04.2010. - EKO Oglasnik

Pro et Contra

U organizaciji udruge Zelena akcija održat će se predavanje na kojem će predavač dr. Nikola Biliškov razmotriti tezu akademika Vladimira Paara o nadolazećem ledenom dobu

10.04.2010. - EKO Oglasnik

Intimno + Globalno

Ako vam ekološki održiv život između plahti dosad nije pao na pamet, vi ste totalni početnik kad je riječ o brizi za okoliš, tako barem tvrdi Stefanie Iris Weiss autorica knjige “Eco-Sex”

02.04.2010. - EKO Oglasnik

EKO marketing

Na nedavno održanom Base show u Londonu (16-17 ožujka) marketinški stručnjaci predvidjeli su slijedeću godinu kao prekretnicu u ekološkom oglašavanju kompanija i komunikacijskim strategijama.

29.03.2010. - EKO Oglasnik

Točno u 20:30

Svjetsku kampanju uštede energije pod nazivom Sat za naš planet (Earth Hour) pokrenuo je Svjetski fond za prirodu (WWF = World Wide Fund for Nature)

27.03.2010. - EKO Oglasnik

EKO nagrade

Hrvatsko novinarsko društvo i APO konzalting i inženjering tvrtka specijalizirana za poslove zaštite okoliša, raspisali su natječaj za godišnje nagrade "Velebitska degenija" za najbolji novinarski rad u području zaštite okoliša.

26.03.2010. - EKO Oglasnik

EKO Znanje Online

Projekt financiran iz sredstava Europske komisije ima za cilj omogućiti organizacijama civilnog društva uključivanje u istraživanja vezana uz ekološku ekonomiju.

11.03.2010. - EKO Oglasnik

Recepti za klimatske promjene

Osnivač Microsofta Bill Gates na konferenciji TED 2010 u govoru o klimatskim promjenama ustvrdio je da uz to što trebamo razviti novi globalni sistem, potrebna su nam i svjetska energetska čuda.

14.02.2010. - EKO Oglasnik

Na havajskom valu štednje

Vrijedan odgovor mogli bi potražiti u havajskom Senatu u kojem su s ciljem smanjenja otpada proveli štednju potrošnje papira u administraciji

09.02.2010. - EKO Oglasnik