Objavi EKO:

Objavi:EKO!

Objavi EKO

na logičnom

mjestu!

Gdje se nalazite: Naslovnica EKO:EHO:MAG DJEČJI SVIJET

DJEČJI SVIJET

 

Eko školica za najmlađe

Ekološka svijest treba se razvijati od najranijeg doba. Podučimo li naše najmlađe, na kojima svijet ostaje, kako se ponašati savjesnije i odgovornije prema Prirodi, možda oni uspiju popraviti ono što su njihovi roditelji pokvarili.

28.09.2011. - SOJENICA d.o.o.

EKO igračke

Iz poznate danske tvornice dječjih igračaka LEGO stiže novi edukacijski komplet za djecu ekološkog doba

06.04.2010. - EKO Oglasnik

Djeca u EKO ritmu

Da bi djeca bila još muzikalnija i da bi se što prirodnije proizveo dobri zvuk: Muzički studio Zvučni planet organizira Eko - ritam radionicu za djecu.

21.01.2010. - EKO Oglasnik

EKO na dohvat dječje ruke

Dječja sjedalica danas je nezaobilazan komad namještaja u prosječnoj obitelji, odnosno, pomagalo koje omogućava lakši život djeteta i njegovih roditelja prilikom svakog obiteljskog objeda. Možete li, međutim, zamisliti dječju sjedalicu koja nije plastična?

22.12.2009. - EKO Oglasnik

Igračke, šarene, edukativne, zabavne

Igračke mogu biti blještave, zveketave, urnebesne, fino-plastične i fantastične, ali ne moraju biti prikladne i zdrave za našu djecu, kao što to obično jesu eko-prijateljske za djecu, ručno rađene drvene igračke.

09.12.2009. - EKO Oglasnik

Pomagala kreativnog razvoja

U obitelji Adamović iz Ivanić grada, koja proizvodi drvene igračke, drvene ukrasne i uporabne predmete, misle da je njihov „neobojani program“ igračaka najvrednije što mogu ponuditi.

Djeci samo najbolje

Upoznajte se s novim primjerom dizajna za djecu nastalim na ideji održivosti, koji potiče djecu da u igri budu aktivni i maštoviti.

29.10.2009. - EKO Oglasnik